Cemal wil het Utopia terrein opruimen maar krijgt geen enkele hulp van zijn mede bewoners

Cemal wil het Utopia terrein opruimen maar krijgt geen enkele hulp van zijn mede bewoners

Gisteren is de boot schoongemaakt en alle persoonlijke spullen zijn eruit gehaald. Vervolgens is de boot met een kraan van het Utopia terrein getild. Op de plek waar de boot stond is het echter nog een grote rotzooi volgens Cemal en hij ziet graag dat dit zo snel mogelijk opgeruimd wordt. Ladies, kunnen jullie die kar leegmaken en achter bij de keuken kunnen neerzetten? vraagt hij aan Demi en Fay. Omdat? vraagt Demi. Cemal legt uit dat hij een klein beetje wil opruimen omdat het terrein er dan netter uitziet. Waarom kan niemand anders dat doen? Ik ga het nu niet doen, ik ga nu op de computer zegt Demi geërgerd. Demi doelt op een sterke man die de spullen van de kar af kan halen. Baldr die ernaast staat geeft geen kik en loopt met Cemal weer terug naar de loods. Als ze denken dat ik dan in een keer voor ze op spring of zo, dat gaat echt niet gebeuren laat Baldr weten aan Cemal. Cemal snapt op zijn beurt niet dat de tweeling zo moeilijk doen. Als iedereen even door pakt is het binnen een halfuurtje klaar voegt hij eraan toe. Linda heeft gehoord wat Cemal zojuist zij maar is ook niet van plan om te helpen. Sorry, ik voel me niet geroepen om te helpen met alles wat ik vanochtend al heb opgeruimd voegt ze eraan toe. Cemal zucht sip, zal iemand hem gaan helpen om het terrein op te ruimen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 16:53

    Vraag het lekker aan Mehmet en Ivan om die zware dingen te tillen, groot gelijk dat de meisjes dat niet doen. Zelfs Linda wil ook niet helpen. Baldr helpt toch ook niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *