Rienk heeft last van liefdesverdriet nu Madilia niet meer in Utopia woont

Rienk heeft last van liefdesverdriet nu Madilia niet meer in Utopia woont

Eerder heeft Rienk al toegegeven Madilia erg te missen nu zij Utopia heeft moeten verlaten. Ik weet precies hoe je je voelt Rienk zegt Fay wanneer ze Rienk sip ziet kijken. Voelt het voor jou ook als liefdesverdriet? vraagt ze door. Rienk geeft aan dat hij erg om Madilia gaf en dat is volgens hem ook liefde, dus hij heeft nu wel degelijk last van liefdesverdriet. Vriendschapsverdriet corrigeert hij zichzelf snel. Hoe verwerk je je verdriet? vraagt Fay geïnteresseerd verder. Bij mij gaat verdriet heel snel om in boosheid vervolgd Rienk. En is zich hiervan bewust en probeert daar niet op te reageren. Hij wil namelijk niet op situaties reageren uit boosheid. Dit heeft Rienk naar eigen mening gisteren wel gedaan en daar heeft hij dan nu ook spijt van. Wat er precies is voorgevallen wil hij echter niet herhalen. Komt Rienk nog over het vertrek van Madilia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. chagija at 03:23

    ach rienk je kan een beetje uit de bijbel weten maar dat kunnen meer mensen en daarbij je houd wel heel erg veel van het woordje ik en hoe jij het ziet dat is duidelijk een groot ego wat niet van god af komt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *