Romy wil een complot oprichten met Bas en Mehmet tegen Beau

Romy wil een complot oprichten met Bas en Mehmet tegen Beau

Stuk de koe heeft Beau aangewezen als de winnaar van Utopia. Dit heeft vooral Mehmet aan het denken gezet. Wanneer hij Romy achter de computer ziet zitten spreekt hij zijn zorgen uit. Ik zag haar eerst niet als concurrent maar dit zegt wel veel voor mij laat hij weten. Romy stelt voor om samen met Bas een complot op te richten tegen Beau. We gaan met z’n allen op Beau gaat ze met een lach verder. Ook Mehmet kan zich hier wel in vinden, ik ben wel in voor een verbondje zegt hij sarcastisch. En stelt voor om allemaal 3 stemmen aan Beau te geven. Romy kijkt bedenkelijk maar zegt dat zij uiteraard uiteindelijk de pot wel moet winnen. Mehmet gaat hier niet in mee en zegt dat ze eerst Beau uit de weg ruimen en dat Romy later wel aan de beurt komt. Romy lacht en geeft aan dat ze zich extra in haar rug gestoken voelt omdat haar eigen dieren voor Beau hebben gekozen en niet voor haar. Uiteraard maken de drie grapjes en zullen ze het complot tegen Beau niet doorzetten, of toch wel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
  1. josknapen at 15:32

    ze zijn niet vals, maar zo gaat het ook in het bedrijf leven , de een e zijn dood is de anderen zijn brood, het is maar een speek woord , maar zo werkt het wel, ik vind wel dat Ivan, Cemal, Romy, Beau, voor Utopia van de eeuw moeten gaan, zei hebben de gun factor van Kijkers denk ik,

    • chagija at 17:58

      nee hoor ze zijn niet vals ik hoop dat er een erger woord voor is en jij bent dit gaat niet over het leven dit gaat om hebberigheid een geldprijs waar ze makkelijk voor kunnen af maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *