De bewoners uit Utopia laten de koeien voorspellen wie de winnaar van Utopia wordt

De bewoners uit Utopia laten de koeien voorspellen wie de winnaar van Utopia wordt

Morgen worden de koeien opgehaald maar niet voordat ze hebben mogen voorspellen wie de winnaar van Utopia zal worden. Romy roept vanmiddag de groep bij elkaar en vertelt wat ze gaan doen. Alle bewoners zullen op een rij in het weiland gaan staan en net zolang wachten tot er een van de koeien naar een van de bewoners is gelopen. Deze bewoner zal, volgens de koeien, de winnaar van Utopia worden. Als iedereen met uitgestrekte hand op het weiland staat, zijn de koeien er snel over uit. Binnen enkele seconden stapt een van de koeien resoluut op Beau af en blijft hij bij haar staan. De rest van de groep begint te lachen en Beau geeft de koe een knuffel. Jij wordt de winnaar zegt Romy enthousiast. De dames zijn door het dolle heen. Normaal duurt het altijd veel langer voor ze naar je toekomen gaat Romy blij verder. Die koe zou zomaar wel eens gelijk kunnen hebben vervolgd Fay mysterieus. Zou de koe gelijk krijgen en wordt Beau de winnaar van Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *