Rienk en Romy missen hun vriendin Madilia heel erg

Rienk en Romy missen hun vriendin Madilia heel erg

Afgelopen dinsdag heeft Madilia Utopia moeten verlaten die nogal wat teweeg heeft gebracht in Utopia. Vooral Romy en Rienk missen haar. Rienk is zelfs van mening dat naast zijn eigen vertrek als bewoner een paar jaar geleden, het vertrek van Madilia hem het meest doet. Het is de eerste keer dar er iemand weggestuurd wordt waar ik zoveel vriendschap voor voelde en waar ik zoveel verdriet om heb zegt hij tegen Romy. Ook Romy zegt dat ze haar erg mist maar weet ook dat dit in de toekomst nog vaker zal voorkomen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *