Baldr is niet gerust op de beloning die hij van Bas krijgt

Baldr is niet gerust op de beloning die hij van Bas krijgt

Gisteren heeft Baldr de Utopia Spelen gewonnen en daarom krijgt hij een prijs. De prijs die is verzonnen door Bas, is een massage van een knappe vrouw. Baldr weet nog als een van de weinige niet wat zijn prijs is en bespreekt dit met Billy. Ik ben benieuwd wat je gaat krijgen zegt Billy lachend tegen Baldr. Baldr is er niet gerust op en denkt dat Bas iets flauws heeft als prijs voor hem. Het zou wel iets grappigs zijn, of iets engs voegt hij eraan toe. Ook Billy geeft aan dat zij denkt dat Bas iets geks in zijn hoofd heeft voor hem. Baldr reageert dat hij alle prijzen prima vindt, zolang hij maar niet naar huis hoeft. Hoe zal Baldr reageren als hij erachter komt dat Bas een massage voor hem heeft geregeld?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *