Beau, Demi en Fay maken zich zorgen om Rienk

Beau, Demi en Fay maken zich zorgen om Rienk

Het valt Fay, Demi en Beau op dat Rienk de laatste paar dagen erg sip is. De tweeling is erachter gekomen dat Rienk erg met het vertrek van Madilia zit en hierdoor weinig energie heeft. Beau en de tweeling willen daarom iets verzinnen om Rienk op te vrolijken. Hij deed met Madilia altijd een maskertje, misschien kunnen we dit nu ook met hem doen stelt Fay voor aan Beau en Demi. De dames lijken enthousiast. Het loopt een beetje met zijn ziel onder zijn armen gaat Demi meelevend verder. Beau stelt voor een kop thee te drinken en een stukje te lopen met Rienk zodat we hem kunnen oppeppen. Zal het de dames lukken om Rienk weer op te vrolijken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *