Demi en Fay vertellen de groep dat ze drieduizend euro willen doneren aan het goede doel

Demi en Fay vertellen de groep dat ze drieduizend euro willen doneren aan het goede doel

Als Demi en Fay beiden een mooi jurkje hebben aangetrokken roepen ze de groep bij elkaar. Als iedereen zit beginnen de twee met de presentatie waar ze eerder hard aan hebben gewerkt. We zitten in Utopia en we zitten in de finale. We willen allemaal winnen voor het geld, de eer en de titel. Maar wij vinden dat het iets te veel over geld gaat de laatste tijd begint Fay. Vervolgens neemt Demi het woord over en vertelt wat zij en haar zus allemaal hebben gedaan om geld te verdienen. We hebben ook geld uitgegeven maar wij hebben ons grootste doel, onze ogen behaald legt ze verder uit. Fay vertelt daarna dat ze nog ongeveer 10.000 euro over hebben. De twee willen graag een bedrag hiervan aan een goed doel geven. Het doel dat zij hiervoor hebben uitgekozen is Stichting Het Vergeten kind. Nadat Fay heeft uitgelegd wat deze stichting doet onthullen de tee het bedrag. Ze willen maar liefst 3000 euro doneren. Er klinkt groot applaus vanuit de groep. Een deel van de groep reageert enthousiast, een ander deel blijft echter stil. Ik vind het een heel mooi gebaar sluit Billy af. Demi en Fay geven elkaar een hele dikke knuffel en vertellen dat ze erg trots zijn dat ze dit kunnen doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Corry at 11:54

    Dit is een zeer doordachte zet van de tweeling, daar is goed over nagedacht en het idee kwam van mama en hun broer.
    Als ze echt dingen hadden willen doen voor anderen waar ze zo blij van worden zoals ze zelf beweren, dan hadden ze het ook veel eerder kunnen doen.
    Meer dan 1/4 van de loods bom vol kleding van hun zelf, en ze waren te bang om wat kleding weg te geven aan het goede doel voor kleding.
    Hoe zo dan zeggen we zijn blij dat we dit kunnen doen, was dan begonnen met flink wat kleding weg te geven.
    Ik ben heel blij voor het Vergeten kind dat ze 3000,- gedoneerd krijgen door de tweeling.
    Maar ze hadden i.p.v. zoveel uit te geven aan hun zelf, ook heel veel mooie dingen kunnen doen voor andere mensen b.v. de ouderen – een laatste wens met die ambulance – voedselbank enz. enz.
    Ze hebben al die tijd alleen in zichzelf geïnvesteerd, en als ze iets deden dan moest er altijd wel iets voor terug komen waar ze zelf profijt van hadden.
    Dit is ook heel tactisch en naar mijn mening hopen ze hiermee stemmen van de kijkers te winnen.
    Het is allemaal een grote facade en niets is wat het lijkt te zijn.
    En Billy moet niet zo hard schreeuwen die moet eens flink haar grote bek gesnoerd krijgen dat vies achterbaks wijf.
    Die heeft nog nooit een rooie cent uitgegeven aan een ander, het enige doel wat zij heeft is alles voor zichzelf hebben.
    Ze wil de winnaars pot hebben zoals ze iedereen wil laten geloven, om buiten Utopia haar schulden af te lossen en zodoende een nieuwe start kan maken.
    Maar dat verhaal heeft ze in jaar 1 ook al opgehangen om een nieuwe start te maken, dat vies wijf is zo voorspelbaar en valt steeds in herhaling met alles.
    De goeie mensen hebben ze eruit geschopt, en de slangen en ratten zitten er nog in.
    En dat moet televisie opleveren voor de kijkers, je wordt al kotsmisselijk als je ze ziet.
    Een grote alcoholische bende bij elkaar, ze kunnen geen dag zonder.
    Het mankeert geestelijk allemaal wat, en zit aan de pillen en de drank en hebben allemaal flink aan de drugs gezeten buiten Utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *