Linda krijgt bezoek van een gigolo in Utopia

Linda krijgt bezoek van een gigolo in Utopia

Afgelopen avond stond in het teken voor de pikante verrassing voor Linda. Dit omdat zij de tweede ronde van de Utopia spelen gewonnen heeft. Bas heeft een gigolo geregeld. En voordat deze man kwam werden er nog wat voorbereidingen getroffen.Bas legt Romy, de tweeling, Billy en Beau uit wie er komt en wat de bedoeling is van de verrassing voor Linda. De vrouwen lachen het uit bij het horen van Bas zijn plan, maar Bas vertelt hen dit natuurlijk niet voor niets. Hij wil dat de vrouwen, zodra de gigolo Utopia binnenkomt, kwijlend en hysterisch reageren. Bas wil de gigolo vragen om alvast in het keetje op bed te gaan liggen, zodat ze Linda in het cordwood kunnen blinddoeken.Romy is heel enthousiast en biedt aan om voor condooms, glijmiddel en een vibrator te zorgen. Fay wil Linda en haar date laten schrikken dus stelt ze voor de vulling uit haar teddybeer te halen, zodat ze de knuffelbeer aan kan trekken. Wanneer de date begint zal ze dan in de teddybeer plaatsnemen en vanuit daar de twee de stuipen op het lijf jagen. Bas twijfelt eerst maar vindt het uiteindelijk een geweldig voorstel. Samen met Demi gaat Fay zich direct voorbereiden.

Wat later op de avond houden de vrouwelijke bewoners een meidenavond om Linda af te leiden. Wanneer de dames een paar wijntjes op hebben gaan Demi en Fay stiekem weg. Fay wil Linda namelijk de stuipen op het lijf jagen door in een teddybeer te kruipen die in het keetje tijdens de date aanwezig zal zijn. Voordat de gigolo het Utopia terrein betreedt gaat Fay klaarzitten. Linda heeft zo haar bedenkingen bij de meidenavond en is daarom op haar hoede, dit is Bas niet ontgaan dus verzint hij een extra afleiding. Cemal moet ervoor zorgen dat Linda denkt dat hij haar een onvergetelijke avond gaat bezorgen zodat haar zenuwen wat minder worden. Wanneer Cemal haar naar het keetje brengt, zal daar echter de werkelijke verrassing op haar wachten…

Wanneer de gigolo uiteindelijk het keetje in komt leggen Fay, Demi en Bas het plan uit. Fay neemt plaats in de beer en Bas gaat samen met Cemal Linda halen. Wanneer ze Cemal ziet krijgt Linda het benauwd. Ik krijg toch niet weer een lapdance van Cemal vraagt ze. De bewoners brengen Linda gezamenlijk naar het keetje waar de gigolo haar staat op te wachten. Wanneer Linda opkijkt en hem aantreft lijkt ze blij verrast. Voordat de bewoners hen alleen laten roept Romy nog een paar keer hoe knap ze gigolo, Marcus vindt. De twee nemen plaats op de bank naast de bank van Fay de teddybeer. Ze praten een tijdje en wanneer Marcus aanbiedt Linda een massage te geven springt Fay tevoorschijn. Linda dacht dat de beer omviel dus schrok niet heel hard wanneer ze Fay in de beer aantrof. Wat doe jij hier vraagt ze verbaasd aan Fay. Uiteindelijk wordt de massagetafel gebracht en gaan de overige bewoners weg zodat de gezellige date kan beginnen. Linda heeft een top avond gehad!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *