Romy en Billy vinden het gedrag van genomineerde Fay achterbaks

Romy en Billy vinden het gedrag van genomineerde Fay achterbaks

Na een heftige nominatie van vandaag zijn Fay en Billy uiteindelijk genomineerd. Daar zitten we dan hè Bil zegt Fay tegen Billy als ze samen in de kleedkamer zitten. Billy haalt haar schouders op, what’s new? vervolgt ze. Fay zegt dat zij het voor haar wel de eerste keer is en het wel een beetje raar voelt. Ik zou liegen als ik zeg dat het niet raar is voegt ze er een beetje sip aan toe. Maar ik denk dat het elke keer raar is, je gaat er misschien wel een soort van aan wennen vervolgt Fay. Billy geeft aan dat de gedachte om naar huis te gaan niet chill is. Ze gaan het toch niet winnen zegt Billy wat later tegen Romy als de tweeling de kleedruimte verlaten heeft. Romy is er ook van overtuigd dat Billy blijft en kijkt uit naar morgen. Zo achterbaks dat ze poeslief doet naar mij schudt Billy haar hoofd. Ja inderdaad, zegt ze doodleuk dat jullie samen op de bank zitten. Ze heeft verd*mme zelf op je gestemd! eindigt Romy geïrriteerd. Krijgt Romy gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *