Romy en Cemal hebben een fotoshoot omdat ze al twee jaar samen zijn

Romy en Cemal hebben een fotoshoot omdat ze al twee jaar samen zijn

Vandaag is het een leuke dag voor Romy en Cemal. De twee houden het al twee jaar met elkaar vol en hebben vandaag een fotoshoot gepland. De twee zijn gelukkig wanneer de fotograaf binnen komt lopen en kunnen niet wachten om samen op de foto te gaan. Let’s do this zegt Cemal enthousiast tegen Romy. Cemal, laten we even kijken welke onderbroeken je aandoet zegt ze hierna tegen haar vriendje, terwijl ze samen naar de kledingkast lopen. Samen bedenken ze wat ze op de foto aan kunnen doen. Nadat ze beide zijn omgekleed kan de fotoshoot beginnen. De twee lijken te genieten van hun fotoshoot en natuurlijk van elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joke gotte at 17:45

    Geniet er nog maar van Romy als je straks buiten bent kan je zwaaien naar je liefje ,en zijn familie zal hem daar wel bij helpen.Wat ben jij door de mand gevallen,boontje komt om zijn loontje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *