Romy en Mehmet weten bijna zeker wie er genomineerd wordt

Romy en Mehmet weten bijna zeker wie er genomineerd wordt

Het is vandaag een rustige dag in Utopia. De bewoners genieten vandaag heerlijk van het zonnetje, Mehmet en Romy hebben plaatsgenomen op de schommelbank. Mehmet vertelt dat hij graag het einde van Utopia wil meemaken met de mensen met wie hij het meeste affiniteit heeft. Mijn stemmen zullen maandag dan ook niemand gaan verbazen laat Mehmet weten. Zowel Romy als Mehmet zijn erg benieuwd hoe de rest van het spel zal gaan verlopen. De twee fantaseren en speculeren erop los wat er tijdens de finale gaat gebeuren. Ze zijn er beiden van overtuigd dat Baldr en Fay genomineerd worden maandag. Baldr is gewoon geen Utopiaan van de Eeuw vind ik laat Romy weten. Nee, hij is niet echt iemand die uit het oog springt schudt Mehmet zijn hoofd aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 13:49

    mehmet praat met iedereen mee hij denkt dat hij sterk staat omdat hij de financiën doet en dat gemaakte lachje van hem hij is niet te vertrouwen.

  2. Heidy at 16:44

    Mehmet ook niet, wat denkt hij wel. Doet behalve de financiën helemaal niets in Utopia, voegt echt helemaal niets toe. Ik hoop dat hij ook wordt genomineerd a.s. maandag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *