Linda denkt dat er problemen ontstaan bij de verkoop van Beau haar huisje

Linda denkt dat er problemen ontstaan bij de verkoop van Beau haar huisje

Romy, Mehmet, Billy en Linda zitten op de schommelbank wanneer Linda antwoord zoekt op een vraag. Als de Beauhut verkocht wordt, gaat dat geld dan gewoon naar de bv? Tuurlijk roept Mehmet meteen maar dan herinnert hij zich dat de Beauhut niet alleen door de bv maar ook met zakgeld gekocht is. De vier lijken er niet uit te komen, 50% kwam van haar zakgeld en 50% kwam van de bv zegt Mehmet. Ja antwoordt Linda maar dat zakgeld is uiteindelijk ook betaald door de bv. Hier lijkt Mehmet het niet mee eens te zijn. Dan kan ik bij elke uitgave van het zakgeld zeggen dat het betaald wordt door de bv voegt hij eraan toe. Ze blijven het een lastige vraag vinden waarop Linda besluit de tweeling later op de dag te vragen wat ze van plan zijn met het hutje. Linda heeft het idee dat er dadelijk nog ergens een addertje vandaan komt en wil daarom verwarring voorkomen voordat het zover is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 13:50

    mehmet praat met iedereen mee hij denkt dat hij sterk staat omdat hij de financiën doet en dat gemaakte lachje van hem hij is niet te vertrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *