Linda vraagt de tweeling om opheldering rondom het huisje van Beau

Linda vraagt de tweeling om opheldering rondom het huisje van Beau

Linda zit met een vraag in haar maag en gaat daarom naar Demi en Fay voor opheldering. Het is voor mij een beetje onduidelijk wat de bedoeling nu is met de Beauhut zegt ze tegen de tweeling wanneer zij hen treft in de badkamer. Fay legt haar uit dat er al een bestemming is voor het hutje. We hebben al een koper maakt Demi haar nog extra duidelijk. En leggen vervolgens uit wat Beau haar plan was met het hutje en dit maakt voor Linda al een hoop helder. Toch heeft ze nog één brandende vraag, Waar gaat de opbrengst dan heen? Naar de pot antwoordt Demi als vanzelfsprekend. Linda is zichtbaar tevreden gesteld en voor haar is dan nu ook alles helder.
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *