Wat hield de bewoners bezig op de avond van 21 april?

Wat hield de bewoners bezig op de avond van 21 april?

Terwijl de zon langzaam ondergaat doen de bewoners allemaal hun ding. De B&B’ers zijn gearriveerd dus besluiten Baldr en Cemal met een van de gasten te golfen. De twee gaan helemaal op in het spel en het ziet er heerlijk ontspannen uit. Na het potje golfen besluit Baldr weer aan de slag te gaan met zijn muziek. Hij is al de hele dag bezig met het schrijven van teksten en lijkt dan ook nu de smaak goed te pakken te hebben. Terwijl Cemal aan het golfen is versiert Romy de gym met verjaardag vlaggetjes. Hoewel ze zich vanmiddag niet zo lekker voelde wil ze zo te zien wel wat leuks doen voor Cemal die morgen jarig is. Rienk kan sinds het vinden van de pijl en boog deze niet meer laten liggen en oefent daarom zijn coördinatie door op een fles boven op een ton te schieten. De bewoners genieten duidelijk van hun weekend en zijn hun zaterdagavond rustig doorgekomen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ruud at 13:51

    mehmet praat met iedereen mee hij denkt dat hij sterk staat omdat hij de financiën doet en dat gemaakte lachje van hem hij is niet te vertrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *