Fay wordt emotioneel als ze met Demi de toekomst bespreekt

Fay wordt emotioneel als ze met Demi de toekomst bespreekt

Fay en Demi besluiten hun mede bewoners alleen te laten met de B&B’ers door op tijd te gaan slapen in het huisje van Bewu. Samen fantaseren ze over hoe het zal zijn als ze al hun vrienden, familieleden en geliefden weer zien wanneer ze de poort van Utopia uit lopen. Dit raakt duidelijk een gevoelige snaar bij Fay aangezien ze het niet langer droog kan houden. Ah lieffie klinkt het dan ook vanuit Demi die haar  probeert te troosten. Fay moet huilen omdat ze haar vriendje Chipp heel erg mist. Je gaat hem snel weer zien benadrukt Demi terwijl ze een traan wegveegt bij Fay. Dit lijkt Fay gelukkig een beetje te kalmeren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 13:52

    mehmet praat met iedereen mee hij denkt dat hij sterk staat omdat hij de financiën doet en dat gemaakte lachje van hem hij is niet te vertrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *