Cemal is jarig en 24 jaar geworden

Cemal is jarig en 24 jaar geworden

Een nieuwe dag is weer begonnen. Cemal is vandaag jarig en Romy is druk in de weer om een heerlijk ontbijtje voor hem en de B&B gasten te maken. Eerder vandaag heeft ze al ballonnen opgeblazen en slingers in de loods opgehangen. Cemal wordt door iedereen gefeliciteerd en met name door zijn vriendin Romy. Vierentwintig Cemal, gefeliciteerd lieffie zegt Romy terwijl ze hem een dikke knuffel geeft. De laatste paar bewoners verlaten langzaam hun bed en maken zich klaar voor de dag. De bewoners gaan vandaag weer heerlijk genieten van het zonnetje. Wat zal deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ruud at 13:54

    GEFELICITEERD CEMAL……maar pas op voor Mehmet

    —————————————————————————————————————————————
    mehmet praat met iedereen mee hij denkt dat hij sterk staat omdat hij de financiën doet en dat gemaakte lachje van hem hij is niet te vertrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *