Cemal heeft een plan zodat Linda en Ivan het weer goedmaken

Cemal heeft een plan zodat Linda en Ivan het weer goedmaken

Het loopr al een tijdje niet lekker tussen Ivan en Linda en de groep vindt dit erg vervelend. Cemal vooral en hij wil er daarom iets aan doen. Lieffie, vanmiddag gaan we barbecueën en zullen we dan de tafel leuk dekken? Zodat iedereen het goed kan maken met elkaar zegt Cemal met een knipoog tegen Romy. De grijns op Cemal zijn gezicht is voor Romy genoeg om te begrijpen dat hij ervoor wil zorgen dat Ivan en Linda hun ruzie bijleggen. De twee geven elkaar een high-five en Cemal vraagt of ze het moeten forceren. En stelt voor om Linda en Ivan aan een tafeltje neer te zetten. Romy denkt dat dat too much is en zegt dat Ivan tegen haar heeft gezegd dat wanneer mensen zich met hun ruzie gaan bemoeien het alleen maar langer duurt voordat hij het bijlegt. Dat maakt me niet uit. Ik wil graag dat het goed komt, het is tenslotte mijn verjaardag haalt Cemal zijn schouders op. Zal het plan van Cemal lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *