De bewoners uit Utopia houden een gezellig feestje voor jarige Cemal

De bewoners uit Utopia houden een gezellig feestje voor jarige Cemal

Cemal is vandaag jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom hebben Romy, Billy en Linda een parcours klaargezet met oudhollandse spelletjes. De bewoners worden bij elkaar geroepen en Romy spreekt haar mede bewoners toe. Cemal is vandaag jarig dus ik wil eerst even beginnen met een liedje te zingen zegt ze terwijl ze begint te klappen en te zingen. Alle bewoners doen mee en er wordt uit volle borst voor de jarige job gezongen. Daarna legt Romy uit dat het de bedoeling is dat je in twee teams het parcours aflegt en degene die het snelste is, wint. Billy deelt de teams op en al meteen ontstaat er herrie omdat sommigen zich niet meer kunnen herinneren of ze bij team een of bij team twee horen. Gelukkig is het snel opgelost waarna de bewoners iemand van het andere team kiezen waarmee ze gaan strijden. Linda legt vervolgens uit welke onderdelen er zijn boogschieten, spijkerpoepen en koekhappen. Billy telt vervolgens af en Cemal en Ivan beginnen met het parcours. De bewoners duiken er vol enthousiasme in en hebben er zichtbaar lol in. Cemal krijgt ook een cadeaubon van zijn mede bewoners en laat weten er iets van te gaan kopen wat hem altijd aan Utopia zal laten denken. En ik heb straks ook iets voor jullie, hamburgers voor iedereen roept Cemal luid. Iedereen juicht en gaat snel naar de tafel waar straks de hamburgers zullen verschijnen.

Daarna is het tijd voor een verkoelend drankje en taart. Er wordt vrolijk geproost op de verjaardag van Cemal. Lieve Cemal, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Dat je maar heel oud mag worden met mij vooral spreekt Romy Cemal toe. Als Romy klaar is met haar speech worden wordt er geproost op de verjaardag van Cemal. Na de taart komen de hamburgers en iedereen heeft het goed naar zijn zin.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *