Billy heeft geen zin in de nominaties

Billy heeft geen zin in de nominaties

Cemal en Billy liggen even in de zon te relaxen als Cemal vraagt of Billy zin heeft in morgen. Mwa, ik denk dat ik er namelijk op kom. Dus zin is een groot woord laat Billy weten. En vertelt dat dinsdag de belangrijkste dag is maar ze toch wel een beetje nerveus voor morgen is. Ik wil echt zo graag bij die laatste zes zitten spreekt ze vervolgens haar wens uit. Cemal mompelt instemmend en Billy voegt eraan toe dat natuurlijk iedereen bij de laatste zes wil zitten. Ik ga gewoon van het ergste uit en dan het het af wie er tegenover me staat voegt ze eraan toe. Cemal vertelt daarna dat hij Billy ondanks haar streken, wel een echte Utopiaan vindt. Dat is lief antwoordt Billy met een glimlacht. De kunstenares doet uit de doeken dat ze liever verliest van Romy, Cemal, Ivan en Bas dan van de rest. Ik vind dat die mensen het allemaal verdienen om Utopiaan van de Eeuw te worden eindigt Billy aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Peter at 19:43

    De twins gaat er nog uit , daarna Mehmet en Balder… ik heb het script hier voor me liggen, ligt gewoon open en bloot op Internet.

  2. Ruud at 16:30

    mehmet praat met iedereen mee hij denkt dat hij sterk staat omdat hij de financiën doet en dat gemaakte lachje van hem hij is niet te vertrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *