Cemal hoopt dat Linda en Ivan het op zijn verjaardag goed maken

Cemal hoopt dat Linda en Ivan het op zijn verjaardag goed maken

Ivan en Linda kunnen het al een tijdje niet meer zo goed met elkaar vinden. De twee hebben ruzie en negeren elkaar sindsdien. Beiden zijn ze nog niet bereid geweest om de eerste stap te zetten om het uit te praten. De rest van de groep voelt de spanning tussen de twee. Vooral Cemal vindt het erg jammer dat hun vriendschap niet meer is wat het ooit was. Hij hoop dan ook dat de twee het vandaag, op zijn verjaardag, goed maken. Een eerste poging deed hij samen met Romy door zijn verjaardag op een leuke manier te vieren met hamburgers. Hij hoopt dat een gezamenlijke lunch tot een verzoeningspoging zal leiden. In het zonnetje bespreekt Cemal wat later de situatie met Billy. Het duurt wel erg lang nu concludeert hij. Billy is het met hem eens maar benadrukt dat Ivan niet wil dat anderen zich ermee bemoeien. En hij reageert al steeds relaxter op haar dus misschien is er een opening gaat ze verder. De twee besluiten dan ook dat ze nog even afwachten. Maar of het ooit nog goed kan komen tussen Linda en Ivan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ruud at 16:32

    mehmet praat met iedereen mee hij denkt dat hij sterk staat omdat hij de financiën doet en dat gemaakte lachje van hem hij is niet te vertrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *