Linda is ervan overtuigd dat het niet meer goed komt met Ivan

Linda is ervan overtuigd dat het niet meer goed komt met Ivan

Dat de ruzie tussen Linda en Ivan nog steeds niet is opgelost, is inmiddels wel duidelijk. Als Linda in de keuken staat komt ook Ivan iets pakken. De twee zeggen geen woord tegen elkaar en in stilte verlaat Ivan de keuken weer, terwijl Linda haar hoofd schudt. Als Linda Billy ziet vertelt ze haar hoe ongemakkelijk de situatie was. Het is echt klaar denk ik voegt ze eraan toe. Billy kan het maar moeilijk begrijpen. Hij heeft zoveel kansen gehad om even met je te praten en je staat er zo voor open benadrukt ze. Het is gewoon niet Utopiaans gaat ze  verder. Linda staat inderdaad al een paar dagen open voor een gesprek met Ivan maar deze blijft uit. Hoe langer het duurt hoe meer ik er klaar mee ben benadrukt Linda. Want wat is je probleem dat je f*cking 4 dagen niet tegen me praat? Op deze vraag weten beiden het antwoord helaas niet. Het hoeft al niet meer. Prima, mazzel sluit Linda af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ruud at 16:34

    mehmet praat met iedereen mee hij denkt dat hij sterk staat omdat hij de financiën doet en dat gemaakte lachje van hem hij is niet te vertrouwen.

    ———————-
    ivan is gewoon de koning denkt hij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *