Ivan en Linda leggen het na vier dagen onenigheid weer bij

Ivan en Linda leggen het na vier dagen onenigheid weer bij

Cemal heeft besloten om de tafel buiten leuk te dekken en met z’n allen hamburgers te eten voor zijn verjaardag. Met deze gezellige bedoeling hoopt hij dat Linda en Ivan weer dichter tot elkaar komen. Als hij bezig is met de tafelindeling loopt Ivan langs. Wat ben je aan het doen vraagt Ivan. Plaatsen aanwijzen, het is mijn verjaardag antwoordt Cemal waarop Ivan moet lachen. Als Ivan vervolgens ziet waar Cemal hem neerzet vraagt hij of hij ergens anders mag zitten. Nee reageert Cemal resoluut. Ivan zucht. Het lijkt erop dat hij er niet onderuit kan komen dat hij bij Linda in de buurt zit.

Om het gezellig te houden besluit Ivan dan toch om met Linda te gaan praten. De twee zonderen zich af als Ivan zegt dat hij bewust niet tegen haar gepraat heeft omdat hij niet uit emotie wilde handelen. Ik ben echt f*cking pissig op je geweest gaat hij verder terwijl Linda hem met grote ogen aankijk. Als Ivan vraagt of Linda weet waarom hij zo boos was, zegt ze dat ze geen idee heeft. Jij bent de enige die daar een antwoord op kan geven gaat ze verder. Na lang aarzelen vertelt Ivan dat hij Linda vaak in vertrouwen heeft genomen en dat het hem kwetst dat ze vaak slecht of negatief over hem praat bij anderen. De twee hebben vervolgens een goed gesprek waarbij ze allebei benoemen wat hen dwars zit. Ze komen tot de conclusie dat ze in sommige dingen heel erg op elkaar lijken en daarom soms kunnen botsen. Laten we weer normaal doen tegen elkaar sluit Ivan af. De twee geven elkaar een knuffel en hiermee lijkt alles opgelost.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *