Romy heeft gedroomd over de naderende stemronde

Romy heeft gedroomd over de naderende stemronde

Een nieuwe dag in Utopia is alweer even aan de gang. Aanstaande maandag zijn opnieuw weer stemmingen maar dit keer met een twist. Iedere bewoner mag een oud bewoner uitnodigen om te helpen met het stemmen. Romy is hier erg blij mee omdat ze graag haar vriendin Ramona uit wil nodigen. En geeft aan dat ze vannacht niet zo lekker heeft geslapen, omdat ze te druk bezig is met de stemmingen. Dat is toch logisch geeft Cemal aan. Hij snapt heel goed dat Romy hier mee bezig is. Ik ben gewoon aan het uitrekenen sluit ze het gesprek af. Op wie zal Romy maandag stemmen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 18:05

    Sinds Romy bezoek heeft gehad van haar vader is ze helemaal omgedraaid in haar doen en laten. Erg jammer, zoals ze nu met de twins omgaat. Alles is nu Billy en Linda bah. Ik hoop dat Cemal gaat winnen dat is nog de meest eerlijke van het stel wat graag wil winnen. Voor de twins gaat dat toch geen rol spelen, de meisjes moeten lekker hun geld opmaken en genieten van de tijd dat ze er nog inzitten. Ben benieuwd naar de stemmingen a.s. maandag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *