Romy krijgt het rokersbankje cadeau van de groep

Romy krijgt het rokersbankje cadeau van de groep

Een tijd geleden laaide er een discussie op over het rokersbankje. Romy wil deze graag mee naar huis nemen zodra het voor haar stopt maar een aantal bewoners waren het hier niet mee eens. Zij wilde dat het bankje, net als de andere spullen uit Utopia verkocht werd. Vele gesprekken later was het nog steeds niet duidelijk wat er precies met het bankje ging geboren. Uiteindelijk hebben de bewoners besloten dat Romy hem mag hebben maar zelf weet ze dit nog niet. Vandaag is het zover en wordt het bankje aan Romy overhandigt. Terwijl ze bezig is in de luifel, pakken Demi en Fay het bankje in. Als het bankje is ingepakt, haalt Fay Romy op. Romy krijgt een blinddoek om en wordt door Fay naar het bankje begeleid. De rest groep heeft zich ondertussen bij het bankje verzameld. Zodra Romy bij het bankje staat, mag ze haar blinddoek afdoen. Wat is dit vraagt Romy verbaasd als ze het ingepakte bankje ziet staan. Het rokersbankje is voor jou zegt Demi enthousiast. Dan begint het door te dringen bij Romy. En gilt het uit van plezier en bedankt haar mede bewoners voor het mooie cadeau.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 10:08

    Dit is wel dankzij de twins (alweer iets wat de twins doen voor de andere bewoners), het was hun idee om iedereen te vragen of Romy het cadeau kon krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *