Romy legt uit waarom ze vol op Fay heeft gestemd

Romy legt uit waarom ze vol op Fay heeft gestemd

Nadat Rienk met de tweeling heeft gepraat, praat hij wat later met Romy. Romy laat aan hem weten dat ze gelooft dat Fay heeft gezegd dat ze haar en Cemal uit elkaar wil hebben, aangezien haar vader en Ramona dit aan haar hebben verteld. Dat betekent niet dat het waar is legt Rienk uit. Maar Romy merkt op dat ze daarnaast ook nog veel redenen heeft om op Fay te stemmen. Maar de manier waarop heeft haar echt geraakt neemt Rienk het vervolgens voor Fay op. Hiermee doelt hij op het feit dat Romy Fay tijdens de nominaties aan heeft gesproken. Dit weet Romy maar zij vindt het op haar beurt weer vervelend dat Fay meteen na de stemming schreeuwend naar haar toekwam. Bas hoort de twee praten en mengt zich in het gesprek. Hij wijst Romy erop dat het oneerlijk is om Fay aan te spreken maar dat ze vervolgens geen reactie terug accepteert. Romy schudt haar hoofd, volgens haar wilde ze later er wel over praten. Daarbij vindt ze het vervelend dat Fay alles ontkent. En als het nou echt niet zo is? antwoordt Rienk. Maar dit gaat er bij Romy niet in, ze vertrouwt Ramona blindelings. Ik heb haar gekwetst maar zij heeft mij ook gekwetst sluit Romy af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 20:53

    Romy is echt gemeen bezig en zo ontzettend beïnvloedbaar. Ze vergeet zeker wat de twins allemaal voor haar hebben gedaan al die tijd. Laatst nog door Fay en Demi heeft zij het rokersbankje cadeau gekregen. Heeft zij het zelf ook niet gehad over dat de twins uit elkaar gehaald moeten worden?? Samen met Billy en Linda heeft ze daar ook over gesproken. Dus echt eerlijk is Romy niet, wat heb ik me in haar vergist zeg. Ze moet eens weten dat ze zelf binnenkort op de nominatie staat om naar huis te gaan. Billy en Mehmet hebben het er ook al over gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *