Billy bespreekt met Mehmet de drie stemmen die ze van Ivan kreeg

Billy bespreekt met Mehmet de drie stemmen die ze van Ivan kreeg

Na de nominaties van vandaag is gebleken dat Billy samen met Fay in de gevarenzone zit. Billy trekt zich samen met Mehmet terug in haar penthouse en de twee bespreken de stemmen die er vandaag zijn uitgedeeld. Billy heeft drie stemmen van Ivan gehad die ze niet zag aankomen en Mehmet vraagt wat ze daarvan vindt. Ik zie dat hij het moeilijk vindt en dat het slecht valt bij hem legt ze ver uit. Hij vindt het lastig dat hij op me heeft gestemd en daarom heb ik geen slecht gevoel bij zijn stemmen gaat ze verder. Ook legt ze aan Mehmet uit dat zij en Ivan weinig direct contact hebben en dat ze daarom ook wel kan begrijpen waar zijn stemmen vandaan komen. Mehmet vindt het op zijn beurt wel frappant dat Ivan drie stemmen op Billy heeft verkozen boven drie stemmen op Fay. Dat hij toch daarvoor kiest vind ik vreemd. Ik probeer te achterhalen waar het vandaan komt voegt hij eraan toe. Volgens Billy moet Mehmet het in het grotere verhaal proberen te zien. Het is bij hem niet één ding dat de doorslag geeft legt ze uit. Volgens haar zijn het bij Ivan de puzzelstukjes die bij elkaar komen en kan ze daarom zijn stemmen op haar wat makkelijker plaatsen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *