Wat hield de bewoners bezig op de avond van 28 april?

Wat hield de bewoners bezig op de avond van 28 april?

Afgelopen avond is rustig verlopen. Maar wat hield de bewoners bezig op de avond van 28 april? Je leest het terug in deze samenvatting zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Romy en Cemal hebben samen Le Luifel en het cordwood opgeruimd en schoongemaakt en ploffen daarna voldaan op de bank. Mehmet en Linda zitten ondertussen achter de computer en Linda zoekt wat dingen op en vermaakt zich prima. Mehmet is druk bezig met de financiën en laat zich niet uit zijn concentratie halen door mede bewoners die gezellig een praatje komen maken. Later komen alle bewoners samen om te kijken wat Bas gefilmd heeft tijdens de Utopia Spelen. Alle vrouwen herbeleven weer die avond dat ze grote hoeveelheden sojayoghurt naar binnen moesten werken. Oh bah roept Romy die weer een kokhals neiging krijgt. De mannen kunnen er zeer smakelijk om lachen. De avond is verder vredig verlopen, wat zal deze nieuwe dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *