Bas denkt weinig stemmen te krijgen tijdens de finale

Bas denkt weinig stemmen te krijgen tijdens de finale

De bewoners hebben gisteren een zwarte envelop gehad met het nieuws dat zij de finalisten van Utopia zijn. Ook is hen uitgelegd hoe de finale in zijn werk gaat. Aankomende vrijdag zullen de vijf finalisten samen vijftig stemmen verdelen. Demi en Fay willen het hoogste aantal stemmen (6) aan elkaar geven. Daarnaast zijn ze van plan om allebei drie stemmen aan Bas te geven, maar wat gaat Bas doen? De twee vrezen dat hij een pact sluit met de mannelijke finalisten. Voorzichtig halen de twee verhaal. Heb je al stemmen kunnen winnen bij de mannen vraagt Fay aan Bas. Bas schudt zijn hoofd. Ik denk niet dat ik stemmen van ze krijgt zucht hij. Demi en Fay geloven hier niks van en dit laten ze ook merken. Je hebt heel veel met ze besproken merkt Demi op. Maar Bas ontkent dat dit over het stemmen ging. Ik denk dat ze elkaar zes stemmen geven, misschien krijg ik er drie of een van ze legt verder hij uit. Ook hier lijken de twee niet helemaal door overtuigd maar ze besluiten niet door te vragen.

Weet jij al wat je gaat doen vraagt Fay aan Bas nadat ze hem heeft uitgehoord over zijn band met de mannen. Weten jullie het al? kaatst Bas terug maar Fay merkt op dat zij het eerder vroeg.  Bas zegt dat hij nog niet helemaal weet wat hij gaat doen. Dat hangt van jullie af gaat hij verder. Hij is benieuwd of de twee nog steeds de tactiek willen hanteren dat zij één van hen naar voren schuiven. Dat maakt toch niet uit, ik neem aan wij allebei je hoge stemmen krijgen antwoordt Fay. Hier geeft Bas geen duidelijk antwoord op. En legt uit dat dit niet helemaal eerlijk zou zijn. We zijn met z’n drieën en dan krijgt Fay 12 stemmen en ik maar zes legt Bas verder uit. De twee zien dit anders. Jij krijgt nog stemmen van de anderen, wij niet besluit Fay. De drie lijken er niet helemaal uit te komen en praten nog lang verder over de juiste tactiek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *