Bas geeft tegenover Ivan toe dat hij samenspant met Cemal, Billy en Romy

Bas geeft tegenover Ivan toe dat hij samenspant met Cemal, Billy en Romy

Afgelopen avond laat hebben Ivan en Bas een gesprek. Ivan heeft een prangende vraag en besluit met de deur in huis te vallen. Ik ga je een directe vraag stellen, durf je daar eerlijk op te antwoorden? begint Ivan tegen Bas als ze weglopen van de groep. Bas knikt en Ivan vraagt of Bas samenspant met Billy, Romy en Cemal. Er valt een stilte waarna Ivan vraagt of hij afspraken met hen heeft. Nou ja afspraken antwoordt Bas. We zijn het met elkaar eens dat we willen dat er een Utopiaan wint. Dus ja dan span ik samen geeft hij toe. Ivan vraagt wat dit voor hem betekent en Bas geeft aan dat hij Ivan ook een Utopiaan vindt. Maar ik wil niet dat er een Mehmet of een Linda wint, dat vind ik echt zonde gaat hij verder. Ivan vertelt daarna dat hij het mooi vindt dat Bas er eerlijk voor uitkomt dat hij tactisch speelt, maar Billy, Romy en Cemal roepen heel hard dat ze dit niet doen maar ze doen het wel. Bas vindt op zijn beurt dat iedereen zijn eigen hachje moet zien te redden om in de finale te komen. Dankjewel voor je eerlijkheid, ik kom er later wel achter wat ik moet geloven sluit Ivan het gesprek. Wat zal Ivan met deze informatie doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 12:02

    Inderdaad zijn Mehmet en Linda absoluut geen Utopianen, deze twee zullen dus na de twins, ben ik bang, op de schopstoel zitten. Eindelijk gerechtigheid. Jammer dat de twins als eerste moeten gaan. Zij hebben meer voor Utopia gedaan dan Mehmet en Linda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *