Bas vreest voor zijn plaats tijdens de nominatieronde

Bas vreest voor zijn plaats tijdens de nominatieronde

Vandaag staan de nominaties op de planning. Bas en de tweeling hebben deze week veel besproken rondom de stemmingen en hebben samen met Romy bedacht een pact en complot te vormen. Toch is Bas niet zo zeker van zijn zaak, hij is namelijk bang om genomineerd te worden. We moeten even kijken hoe het uitpakt hoe het is gepland zegt Bas stilletjes tegen de tweeling. Denk je nog steeds dat je erop komt vraagt Fay nieuwsgierig. Bas kan dit alleen maar bevestigen maar houdt het positief. Ach, dan heb ik dat ook een keertje meegemaakt benadrukt hij. Fay denkt zelf dat zij niet in de gevarenzone komt vandaag. Maar daar kan ik natuurlijk ook helemaal naast zitten eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *