Rienk denkt dat hij door een bewoner weg wordt gestuurd uit Utopia

Rienk denkt dat hij door een bewoner weg wordt gestuurd uit Utopia

Demi en Fay hebben het idee dat het niet helemaal goed gaat met Rienk en willen dit bespreken met hem. De twee roepen hem bij hen en vragen wat er aan de hand is. Rienk legt uit dat hij vannacht is wakker geworden met een bepaald gevoel. Hij denkt dat een bewoner hem vandaag weg gaat sturen en heeft daarom vannacht zijn spullen al ingepakt. Ik denk dat het tijdens de stemmingen gebeurt voegt hij er overtuigend aan toe. Fay en Demi bevestigen nogmaals dat ze Rienk niet weg willen hebben. Ik denk dat Ivan het wil antwoordt Rienk hardop wanneer de tweeling vraagt wie hij denkt dat hem weg wil hebben. Rienk heeft aangegeven dat heeft geboden dat hij hier mag blijven maar er niet zo een goed gevoel bij heeft. Ondanks hij het niet leuk vindt om Utopia te verlaten, zal het dit wel doen als hem dit gevraagd wordt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *