De oprotpremie pot is weer bijgevuld, volgens Mehmet is het nu aantrekkelijk te accepteren

De oprotpremie pot is weer bijgevuld, volgens Mehmet is het nu aantrekkelijk te accepteren

Een tijdje geleden hebben Mehmet en Romy het geldkistje in het leven geroepen. Dit is een glazen kistje waar elke dag een geldbedrag aan wordt toegevoegd. Elke bewoner mag ervoor kiezen dit geldbedrag te accepteren op voorwaarde dat hij of zij Utopia meteen verlaat. De andere bewoners moeten het alleen wel unaniem over eens zijn. Een soort oprotpremie dus en ook vandaag wordt het kistje weer aangevuld. Maar met hoeveel? Gisteren is er slechts 1000 euro toegevoegd maar vandaag is Mehmet meer van plan. Met een stapel vijftigjes zoekt hij Romy op. Samen tellen ze het geld en dat komt uit op een bedrag van 2500. De twee zijn benieuwd of de bewoners die bang zijn om in de gevarenzone komen het bod gaan accepteren. We moeten de ernst van de situatie duidelijk maken grapt Mehmet. Het is nog nooit zo aantrekkelijk geweest als nu sluit hij af.

Nadat Mehmet en Romy het geld voor de oprotpremie hebben geteld roepen ze de groep bij elkaar. Het is een serieuze dag vandaag, we gaan stemmen en we gaan de pot bijvullen legt Mehmet uit. Dus denk goed na, zeker als je in de gevarenzone zit gaat hij verder. Accepteer het bod, er zijn belangrijkere zaken in het leven vervolgt hij lachend. Dan is het de taak aan Romy om het kistje open te maken. Mehmet stopt er maar liefst 1250 euro in, gevolgd door Romy die er precies hetzelfde bedrag in stopt. We staan nu op 14.500 euro gaat Mehmet verder waarna de groep uit elkaar gaat. Zal er iemand op het bod ingaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *