Er zitten drie bewoners in de gevarenzone na de nominatie van 14 mei

Er zitten drie bewoners in de gevarenzone na de nominatie van 14 mei

Tijd voor de nominatieronde van 14 mei! Fay neemt plaats voor de groep en legt uit wat de bedoeling is. Na deze uitleg kan er worden gestemd.

Mehmet is de eerste die zijn drie stemmen mag verdelen. Hij vertelt dat het een heftige week is geweest waarbij hij het gevoel heeft dat er twee kampen zijn. Mijn stemmen gaan vandaag niet naar Bas gaat hij verder, waarna hij uitlegt dat hij per week bekijkt op wie hij stemt. Ik heb gekeken naar wie ik het gun en wie ik het niet gun legt hij verder uit. En geeft daarna aan dat er een paar bewoners zijn die van hem niet horen te winnen. Daarom krijgt Demi van hem drie stemmen. Na Mehmet is Bas aan de beurt. Vorige week gaf Bas drie stemmen aan Mehmet en dat doet hij ook deze week. Drie voor jou besluit Bas. De volgende is Ivan. Met een serieuze houding neemt hij plaats voor de groep. Mijn stem vandaag geef ik om de angel eruit te halen legt hij uit. En merkt op dat hij zelf in Utopia is om hard te werken en de pot te spekken en daarmee naar huis te gaan. En een persoon zit me daarbij in de weg vervolgt hij. Daarom geeft hij zijn drie stemmen aan Romy.

Na Ivan is de beurt aan Linda. Linda heeft vorige week niet gestemd omdat zij vrijstelling had maar deze week heeft zij, net als de rest weer drie stemmen te verdelen. Haar drie stemmen gaan naar Demi. De volgende die aan de beurt is, is Romy. Ook deze keer geeft ze een duidelijke speech weg. Haar drie stemmen gaan vervolgens naar Mehmet.  Demi is de volgende. Met een boos verhaal neemt ze plaats voor de groep. Ik ben blij dat ik een keer de stemmen krijg en niet Fay legt ze uit. Haar drie stemmen gaan vervolgens naar Linda. Als laatste is Fay aan de beurt. Ook zij geeft haar drie stemmen aan Linda.

Als de stemmen zijn geteld vertelt Fay dat Demi, Linda en Mehmet in de gevarenzone zitten omdat zij elk zes stemmen hebben gekregen. Een van hen zal morgen Utopia definitief moeten verlaten maar wie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 57    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Corry Weijermans at 22:59

  De grootste angel die er in heeft gezeten is die bitch van een Linda je vriendinnetje en slaafje.
  Dat is sinds ze in Utopia gekomen is de grote angel, en de wolf in schaapskleren, wat hij zelf trouwens ook is.
  Die mogen trots zijn op zichzelf die wil je toch het liefste vandaag nog weg hebben.
  Ivan wat is het een arrogante walgelijke kwal en idem die hypocriete bitch Linda, die denkt dat zolang ze zich achter haar vriendje schuilt de macht heeft samen met hem.
  Morgen met een zwarte envelop een geweldige twist aan het spel, Linda en Mehmet eruit alle twee dat zou geweldig zijn!!!! Oprotten met die angels die moeten eruit gehaald worden, en volgende week met zijn allen op Ivan oprotten die kwal!!!

 2. Heidy at 14:24

  geweldige actie van Bas, Romy en de twins. Ik denk dat Mehmet eruit zal vliegen morgen. Linda mag nog blijven om de boodschappen te doen en te koken. Volgende week hoop ik dat het exit wordt voor Ivan. Dan volgt Linda vanzelf wel.

 3. Nans at 13:25

  Gelukkig zit romy niet op de bank en helaas gaat mehmet dan morgen, had liever gehad dat linda ging want dan zijn ivan em linda uit elkaar!! Stokers..

 4. Nans at 13:18

  Wat erg dat ivan romy als een angel ziet, ongelooflijk wat een naarling , hij is de angel en heeft romy in de weg gezeten, ik weet zeker dat romy en cemal ivan best vertrouwde!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *