Demi vindt de uitkomst van de nominaties lachwekkend

Demi vindt de uitkomst van de nominaties lachwekkend

De nominaties zijn geweest waaruit is gekomen dat Linda, Mehmet en Demi genomineerd zijn. Wanneer de stemmingen zijn afgelopen lopen Demi, Fay en Romy boos naar buiten. On f*cking-believable zegt Romy geïrriteerd. Demi legt uit dat ze blij is dat ze genomineerd is omdat hierdoor Fay niet in de gevarenzone kan komen. Ik vond het zo lief dat je dat zei, ik werd helemaal emotioneel gaat Fay verder. Nu ga ik een keer het gevoel van de bank ervaren gaat Demi verder. Romy loopt chagrijnig weg van het gesprek en vindt het vervelend dat de Demi nu in de gevarenzone zit. Wanneer de tweeling samen op de schommelbank zitten uit Demi haar gevoel. Ik vind het lachwekkend benadrukt ze. Ondanks Demi nog kan lachen lijkt Fay het niet zo leuk te vinden dat ze genomineerd is. Ik had het niet verwacht eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *