Linda is niet te spreken over de nominatieronde

Linda is niet te spreken over de nominatieronde

De nominaties zijn achter de rug en dit heeft geresulteerd in een gevarenzone met drie bewoners. Linda, Demi en Mehmet. Terwijl Demi en Fay meteen naar buiten gaan blijft Linda beduusd achter op de bank. Redelijk boos legt ze aan Rienk uit dat dit niet meer haar Utopia is. Ze hebben er zo goed over nagedacht zucht Linda verder, doelend op Demi, Fay, Romy en Bas. Volgens haar  is iedereen tactisch bezig met het spel. Als zij het zo willen spelen, dan moeten ze dat doen. Als je eerlijk bent wordt je erop afgerekend en wanneer je fake speelt ben je save sluit Linda af.

Wat later gaat ze het gesprek aan met Ivan. Linda heeft op Demi gestemd en hier lijkt ze geen spijt van te hebben. Ik ben blij met wat ik net gezegd heb geeft ze aan bij Ivan. En snapt niet dat Romy zich zo laat meeslepen met de tweeling. Alles waar ze al die tijd voor gestaan heeft en geroepen heeft gaat ze opzij schuiven voegt ze eraan toe. Toch lijkt ze er rustig onder, het is allemaal fake om je eigen kont te redden dus dat gaat morgen ook gebeuren benadrukt ze. Hierom denkt Linda dat Romy morgen op Demi gaat stemmen en dus niet op haar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 15:26

    Nou Linda ja begrijpt nooit wat enkelt je zelf en je lieverdje Ivan ,vertrek dan moregn fijn naar huis de grotste roddeltante van Utopia en vooral alles vertellen aan Ivan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *