Fay legt Romy uit hoe zij zich voelt rondom de nominatieronde

Fay legt Romy uit hoe zij zich voelt rondom de nominatieronde

De bewoners hebben vandaag de nominaties gehad en hebben hier inmiddels alweer even over kunnen nadenken. Demi, Linda en Mehmet zijn genomineerd maar Demi lijkt er niet heel erg mee te zitten. Wanneer Demi even niet bij haar zus Fay is vraagt Romy aan Fay hoe ze zich voelt bij de situatie.Ik voel irritatie antwoordt Fay een beetje geschrokken. Ik had het van iedereen verwacht, behalve van Demi benadrukt ze. Romy snapt haar mede bewoner helemaal en vindt het ook gek dat Demi in de gevarenzone zit. Zal Demi haar gevoel nog veranderen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *