Mehmet denkt vrijwel zeker te weten dat hij Utopia moet verlaten

Mehmet denkt vrijwel zeker te weten dat hij Utopia moet verlaten

De uitslag van de nominaties is bekend Demi, Mehmet en Linda zitten in de gevarenzone en zijn genomineerd. Mehmet weet een ding zeker, hij moet morgen naar huis. Linda denkt dit ook en samen bespreken ze waarom. Als je een beetje logisch telt weet je gewoon dat ik morgen ga begint Mehmet zijn verhaal. Fay gaat voor Demi en Ivan gaat voor jou, dus ik ga naar huis, dat is logisch voegt hij eraan toe. Toch denkt Mehmet dat er nog iets gaat gebeuren. Ik verwacht nog iets, dit is Utopia, you never know benadrukt hij. En laat verder weten er wel vrede mee te hebben mocht hij naar huis moeten morgen. Onder deze omstandigheden vind ik dat jij het meer verdiend dat ik eindigt Mehmet tegen Linda.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 06:48

    Linda naar huis wat een naar mens ben je inderdaad Ivan heeft je niet meer nodig .Je vindt je eigen eerlijk en oprecht ,nou ga dan maar eerst kijken wat dat woord betekent?

    • Nans at 07:43

      Helemaal mee eens, linda naar huis , maar ja denk dat ivan zijn stem aan haar geeft want zij is de enige die nog doet wat ivan wil met stemmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *