Demi is in tranen door een verrassing van haar zus Fay

Demi is in tranen door een verrassing van haar zus Fay

Nu Demi genomineerd is in plaats van Fay, heeft Fay een verrassing voor haar zus. Ze neemt haar dan ook mee naar hun hutje, die ze heeft versierd met ballonnen en een I love Demi-trui. Demi kijkt verrast als ze alle versieringen ziet en vraagt verbaasd aan Fay waarom ze dit heeft gedaan. Fay legt uit dat ze het erg lief van Demi vond dat ze niet meteen baalde dat ze in de gevarenzone zat maar blij was dat het Fay niet was. Fay heeft ook iets voor Demi opgeschreven. In een paar zinnen beschrijft ze hoeveel haar zus voor haar betekent. Je bent het beste wat me is overkomen. Jij bent m’n powervrouw en ik ben er voor je, altijd leest Fay voor. Terwijl Fay haar brief voorleest begint Demi te huilen. De lieve woorden van haar zus raken haar en ze bedankt haar voor de brief. De tweeling geeft elkaar een dikke knuffel en merken op dat Demi morgen waarschijnlijk niet naar huis zal gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *