De tweeling en Romy vinden dat Linda, Ivan en Mehmet de scheiding in de groep alleen maar meer benadrukken

De tweeling en Romy vinden dat Linda, Ivan en Mehmet de scheiding in de groep alleen maar meer benadrukken

Linda, Mehmet en Ivan hebben afgelopen avond besloten om eten bestellen. Terwijl zij beginnen aan het feestmaal vraagt Romy aan Fay of ze ook wil gaan eten. Wel fijn dat er voor ons gekookt is en dat ze niet hebben gevraagd of wij ook eten wilde bestellen reageert Fay sarcastisch. De twee lopen vervolgens naar buiten waar Fay haar frustratie deelt. Ook Demi komt erbij staan. De drie zijn het erover eens dat Linda, Mehmet en Ivan hiermee de scheiding tussen de twee groepen alleen maar meer benadrukken. Wij vragen het toch ook altijd aan hen zegt Romy verbaasd. Het laat alleen maar zien hoe zij zijn. Ik vind het egoïstisch voegt Demi eraan toe. De drie meiden besluiten zich er niets van aan te trekken en gaan naar de keuken om hun eten te pakken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. kaatje at 10:34

    En maar roddelen als ze buiten zitten. Zag op de livestreams Linda toegeven dat ze wist hoe Ivan ging stemmen. Ze is zo vals.

  2. Heidy at 09:21

    Goed zo meisjes laat jullie niet kennen. Dat is waar ze op hopen de drie griezels! Nu kunnen ze niets zeggen hahahaha. Dit laat zien hoe ze werkelijk in elkaar zitten en dat ze wel degelijk een pact vormen Linda, Mehmet en Ivan al ontkennen ze het alle drie. En maar volhouden dat ze niet tactisch stemmen, wat een verschrikkelijke personen zijn het toch. Gelukkig is er over een paar uur 1 minder!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *