Bas wil Ivan overhalen Demi boven Linda te kiezen tijdens de eliminatie

Bas wil Ivan overhalen Demi boven Linda te kiezen tijdens de eliminatie

Afgelopen avond praten Bas, de tweeling en Romy over de nominaties. Fay laat weten dat ze er erg van baalt dat Demi genomineerd is. Ik ga Ivan overhalen om op Demi te stemmen zegt Bas dan plotseling. De dames luisteren aandachtig naar wat Bas te zeggen heeft. Hij wil zelf een amulet aan Mehmet geven zodat Linda naar huis moet. De dames lijken er niet echt in te geloven dat Ivan Demi boven Linda zal kiezen. Maar volgens Bas is er een mogelijkheid, door Ivan te laten geloven dat Bas zelf wel op Demi stemt in plaats van op Mehmet. Hierdoor kan Ivan denken dat als hij ook op Demi stemt, het in zijn voordeel zal werken omdat hij dan samen met Fay, Romy en Bas op dezelfde persoon stemt. Zal dit plannetje lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *