De bewoners houden een hawaii afscheidsfeest voor de genomineerden Demi, Mehmet en Linda

De bewoners houden een hawaii afscheidsfeest voor de genomineerden Demi, Mehmet en Linda

Aangezien de nominaties zijn geweest en het voor Demi, Mehmet of Linda het de laatste avond kan zijn vanavond, hebben Bas, de tweeling en Romy een feestje georganiseerd. Het thema is Hawaii en het viertal heeft zich speciaal naar het thema omgekleed. Ze hebben besloten om cocktails te maken en als de benodigde spullen om half negen door de koerier worden gebracht, kan het feest beginnen. De muziek staat aan en de eerste cocktails worden gemaakt. Ondertussen zitten Linda, Mehmet, Ivan en Rienk nog in de loods. Mehmet en Linda lieten eerder al weten dat ze geen zin hadden in een feestje. Linda lacht dat het overduidelijk is dat er twee groepen zijn, terwijl ze naar het dansende viertal buiten kijkt. Na een tijdje sluit Ivan zich aan bij het feestje en uiteindelijk komen ook Linda, Mehmet en Rienk een kijkje nemen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *