Mehmet bereid zich voor op de naderende eliminatie en pakt zijn spullen

Mehmet bereid zich voor op de naderende eliminatie en pakt zijn spullen

Mehmet heeft gisteren al gezegd dat hij denkt dat hij waarschijnlijk degene zal zijn die naar huis moet gaan. Mehmet lijkt het afgelopen avond bijna zeker te weten en verwacht geen amulet. Laat in de avond besluit hij daarom alvast zijn spullen te gaan pakken. Neuriënd loopt hij naar de vide, waarbij hij al zijn spullen bij elkaar raapt. Ik denk dat ik morgen binnen een kwartier klaar ben laat hij lachend aan Ivan weten. Hoewel Mehmet niet droevig lijkt te zijn, hoopt hij wel ergens dat er iets onverwachts gaat gebeuren tijdens de eliminaties.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *