Romy en de tweeling vinden de huidige sfeer ongemakkelijk

Romy en de tweeling vinden de huidige sfeer ongemakkelijk

Gisteren hebben de bewoners wederom genomineerd. Hierbij zijn Demi, Linda en Mehmet in de gevarenzone terecht gekomen. Vandaag mogen de niet genomineerden bewoners hun amulet geven aan de bewoner waarvan zij willen dat hij of zij blijft. Indien er een gelijkspel ontstaat zal er morgen opnieuw gestemd worden. Mehmet heeft afgelopen avond  zijn spullen al ingepakt omdat hij vermoedt dat hij wel eens de persoon kan zijn die Utopia moet verlaten. Linda en Demi maken zich minder druk. Ondanks dat het een spannende dag belooft te worden, is het een rustige ochtend voor de bewoners. Als Romy, Demi en Fay zich klaarmaken bespreken ze de sfeer in de groep. De dames vinden dat er geen fijne sfeer hangt. Ik snap het gewoon niet benadrukt Romy. Ze vindt dat vooral Linda de groep in tweeën splitst. Het is gewoon ongemakkelijk besluit Demi het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Corry Weijermans at 10:45

    Dat is ook zeker zo!! En dat heeft die bitch al haar hele Utopia tijd gedaan met stoken, iedereen tegen elkaar uitspelen en roddelen om er zelf beter op te staan.
    Het is een en al afgunst en jaloezie bij die hele Linda.
    Dus zou ik zeggen als jullie dat nu zo helder zien dan zorg dat die bitch vanmiddag naar huis toe moet!!!
    Ik duim er heel hard voor!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *