Bas is van plan iets geks te doen tijdens de eliminatie

Bas is van plan iets geks te doen tijdens de eliminatie

Bas liet gisteren al aan de Fay, Demi en Romy weten dat hij een plan heeft met de eliminatie. Bas wil Ivan op Demi laten stemmen, zodat hij op Mehmet kan stemmen en Linda Utopia moet verlaten. Hoewel de tweeling en Romy niet enthousiast reageerde, lijkt hij er toch mee door te willen gaan. Ik ga iets geks doen laat hij aan de tweeling weten, doelend dat hij doorgaat met zijn plannetje. Demi en Fay vinden het duidelijk een groot risico en zijn bang dat zijn plan misgaat. De consequenties zijn voor jezelf benadrukt Fay dreigend. Om deze opmerking moet Bas een beetje lachen. Hij vertelt de twee dat in het ergste geval het gelijkspel wordt. Fay antwoordt dat ze niet weten op wat voor manier ze opnieuw moeten stemmen, als het gelijkspel wordt. De twee hebben er duidelijk niet veel vertrouwen in, zal het plan van Bas slagen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *