Cemal is vertrokken uit Utopia, zijn avontuur zit erop

Cemal is vertrokken uit Utopia, zijn avontuur zit erop

Na de  nominatie en eliminatie van gisteren en vandaag, is het tijd voor Cemal om afscheid te nemen. Vooral het afscheid van zijn vriendin Romy valt hem zwaar. Ook Romy kan niet stoppen met huilen en de twee zoeken elkaar nog even op voor Cemal naar de poort toe moet lopen. Tot de dood ons scheid drukt Cemal haar op het hart. En vertelt haar dat hij echt van haar genoten heeft en dat ze elkaar zullen blijven zien. Ik kan niet stoppen met huilen zegt Romy verdrietig. Ik kan niet stoppen met van jou genieten antwoordt Cemal lief. Je bent echt mijn alles fluistert hij tegen haar. Dit is liefde vervolgt hij waarna hij haar een hkus geeft. Dan is het tijd om de groep bij elkaar te roepen en te vertrekken.

Hij roept de groep bij elkaar en iedereen loopt samen richting het hek. Cemal vertelt daarna dat hij net al een hoop heeft gezegd, dus dat hij nu niet veel woorden meer heeft. Hij drukt de groep op het hart om te genieten van de tijd die nog rest in Utopia. Ivan, Bas en Fay hebben een ABC’tje gemaakt voor Cemal, een taak die hij normaal zelf op zich neemt bij een vertrekkende bewoner. Terwijl Ivan en Bas hem samen voorlezen, staat Cemal met een glimlach op zijn gezicht te kijken. Daarna is Fay aan de beurt en ook bij haar ABC’tje geniet Cemal zichtbaar. Dan is het tijd om afscheid te nemen. Een voor een geven de overgebleven bewoners Cemal een dikke knuffel en wensen ze hem veel succes buiten de poorten van Utopia. Ik heb je nog nooit zoveel zien huilen zegt hij lachend wanneer hij Bas een knuffel geeft. Romy is als laatste aan de beurt en huilend zegt ze wat lieve woorden tegen hem. Lieve Cemal. Dankjewel voor deze gweldige tijd. Na 25 maanden kan ik wel zeggen dat ik de man van mijn dromen heb ontmoet. Ik hou van de maan tot de aarde van jou en wat ga ik jou missen zegt ze snikkend, waarna ze hem in de armen valt. Ook Cemal houdt het niet droog en huilend nemen de twee afscheid van elkaar. Jij bent mijn Utopia zegt hij lief tegen haar. De twee nemen even de tijd om afscheid te nemen en zeggen nog een paar lieve laatste woorden tegen elkaar. Dan is het tijd om te vertrekken en na nog een laatste knuffel verlaat Cemal Utopia, terwijl Romy huilend achterblijft. Dankjewel Cemal roept Ivan hem na, waarna de groep applaudisseert voor de vertrekkende bewoner. Cemal zijn avontuur is definitief ten einde gekomen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Jojo at 18:03

  Allemaal een vies goor spel…cemal had de winnaar moeten zijn …bah
  Die vieze Bas, ivan, linda of mehmet verdienen het zeker niet.

 2. Nans at 17:55

  Kom op redactie maak je hard voor op zijn minst 1 van de langste bweoner van utopia, het kan niet zo zijn dat alleen maar nieuwe bewoners en mensen die al gewonnen hebben in de finale zitten. Dat kan niet!!!!!!

 3. Nans at 16:21

  Hoe is het mogelijk, het was ivan die nu had moeten gaan en niet cemal, ongelooflijk dat de redactie dit toe laat allemaal!!! Ik zou niet meer kijken.! Ik kijk al niet meer !!!

  • Leny at 18:03

   Ik kijk nog wel, ben van plan tot het einde te blijven kijken. Aan de hand van de afloop bepaal ik of ik naar Utopia 2.0 ga kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *