Fay troost Romy nadat bekend is geworden dat Cemal weg moet uit Utopia

Fay troost Romy nadat bekend is geworden dat Cemal weg moet uit Utopia

Als de eliminatie van vandaag is afgelopen, loopt Romy huilend door de loods. Ze heeft zojuist te horen gekregen dat  Cemal Utopia moet verlaten en dat valt haar zwaar. Snel komt Fay naar haar toe om haar een dikke knuffel te geven, terwijl ze het zelf ook niet drooghoudt. Het komt goed zegt ze bemoedigend tegen Romy. Het was een moeilijke keuze stamelt Romy huilend en ze zegt tegen Fay dat ze graag even met haar wil praten straks. Ik ben nog wel aan het shaken hoor gaat ze geschrokken verder. Fay geeft Romy vervolgens een dikke kus en de twee spreken af om vanmiddag samen verder te kletsen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *