Cemal moet Utopia verlaten

Cemal moet Utopia verlaten

Na de nominaties van gisteren zitten Romy en Cemal samen in de gevarenzone. Als alle bewoners zich verzameld hebben in de loods. Linda vertelt wat de bedoeling is van vandaag. Romy en Cemal zitten in de gevarenzone en nemen daarom plaats bij de zuilen. Hand in hand gaan ze klaarstaan, ze hebben het allebei moeilijk met het feit dat een van hen Utopia moet verlaten vandaag. Linda vertelt vervolgens dat zij vandaag geen amulet zal weggeven, omdat zij gisteren door haar immuniteit niet mee heeft gestemd. Mehmet is de eerste die mag stemmen. Mister en Miss Utopia, Bonnie en Clyde begint hij zijn verhaal. En vertelt dat zijn keuze niet makkelijk was maar ook niet moeilijk. Het was hem om het even maar zijn amulet gaat, na het nodige getwijfel naar Cemal. Ivan is de volgende. Ik heb gisteren zes stemmen aan Cemal gegeven, dus nu krijgt Romy mijn amulet zegt hij kort en krachtig. Na Ivan is Bas aan de beurt. Hij zegt dat zowel Romy als Cemal bij hem is geweest, om te vragen om op de ander te stemmen. Dit keer luister ik naar Cemal, dus Romy jij krijgt mijn stem zegt hij, waarna hij zijn amulet bij Romy ophangt.

Demi is de eerste van de vrouwen die mag stemmen. Ze vertelt dat ze het een lastige keuze vindt. Geef ik mijn amulet aan Cemal, omdat ik gisteren op Romy heb gestemd? Of geef ik mijn amulet aan Romy, omdat wij lief en leed gedeeld hebben en een vriendschap hebben? vraagt ze zich hardop af. Ik kies voor Romy besluit ze daarna, waarna ze haar amulet bij haar ophangt en haar en Cemal een  knuffel geeft. Na Demi is Fay aan de beurt. Ik weet hoe het is om daar te staan en je liefde kwijt te raken begint ze. Ze vindt het een hele moeilijke keuze, maar heeft voor Romy gekozen, omdat Cemal meerdere keren heeft gezegd dat zij voor hem niet de Utopiaan van de Eeuw is. Romy staat ondertussen te huilen, als Fay haar amulet bij haar ophangt.

Nadat iedereen geweest is, neemt Linda het woord. Met vier amuletten mag Romy nog even in Utopia blijven. Vandaag moeten we afscheid nemen van Cemal besluit ze. Romy valt Cenal huilend in de armen en ook Cemal houdt het niet droog. De rest van de groep kijk muisstil toe naar het koppel. Wil je nog wat zeggen Cemal? vraagt Romy hem huilend. Je bent de vrouw van mijn dromen zegt hij lief.  Na de intense knuffel neemt Cemal het woord. Hij vertelt dat hij een soort opluchting voelt en dat hij iedereen wil bedanken voor zijn verblijf in Utopia. De bewoners hebben het overduidelijk moeilijk met het verhaal van Cemal en Bas kijkt met tranen in zijn ogen toe. Als laatste bedankt Cemal zijn vriendin Romy. Het waren 25 mooie maanden vervolgd hij met een gebroken stem. En nu ga ik mijn spullen pakken gaat hij verder. Zorg asjeblieft goed voor Romy, ze is mijn alles besluit hij. Het is tijd voor Cemal om zijn verblijf in Utopia af te sluiten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 65    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Jojo at 18:06

  Als ik Romy was dan was ik samen met cemal weggegaan en de eer aan mezelf gehouden. Maar blijkbaar is geld toch belangrijker.

 2. Nans at 14:11

  Hoop dat romy wint ook voor cemal, dan zijn ze niet voor niets zolang daar gebleven met hart en ziel. En de wnige die het ziet is rienk! Rienk zet hem op en ondersteun romy!!!!

 3. joke gotte at 14:05

  Nou Chemal denk maar goed na als je buiten bent ,want Romy heeft enkelt voor haar zelf gepleit dat zij wil blijven.Zonde dat hij er uit moest ,niet erlijk gespeeld maar dat weten we intussen wel.

  • Nans at 15:57

   Ach wat een geklets allemaal dat ze voor zichzelf heeft gepleit, het is gewoon een jong meisje dat utopia in is gegaan en gevormd is door de camera en medebwoners die voor het geld gaan. En als je eerlijk bent zijn al die bewoners er na haar in gekomen en dat heeft ze gewoon moeten beleven. Al dat geklests over dat ze alles in elkaar heeft gezet wat een flauwekul, ze hebben van niemand stemmen gevraagd en zijn puur geweest, hoop dat de redactie haar spaart en moeite doen km zo een oud utopiaan er in te houden !

   • Leny at 17:55

    Mee eens Nans, Romy is puur en vrijgevig. Wat heeft ze veel weggegeven, botox voor Billy bijvoorbeeld, en een warme jas voor Rienk.
    Van mij mag ze ook winnen en Cemal deelt dan automatisch in de winst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *