De start van Utopia 2 komt steeds dichterbij, we hebben alvast leuk nieuws!

De start van Utopia 2 komt steeds dichterbij, we hebben alvast leuk nieuws!

Over precies zeven dagen is het zover dan gaat Utopia 2 van start. Een nieuw Utopia, op een nieuwe plek, met nieuwe kansen en een nieuwe groep. Er kan weer gebouwd worden aan een nieuwe, ideale samenleving. Maar, dit keer betekent from scratch ook echt from scratch. Er is geen loods en er zijn geen voorzieningen. Het is een leeg en desolaat terrein. De bewoners zullen dus letterlijk alles opnieuw moeten bouwen. Utopia 2 start met vijf bewoners en om de zoveel tijd melden zich nieuwe bewoners aan het hek. Dit gebeurd tot het aantal van vijftien bewoners bereikt is. Net zoals bij Utopia 1 zal Utopia 2 live te zien zijn via de vier live streams. Hierop kun je de bewoners 24 uur per dag volgen, zodat je niets hoeft te missen van het opbouwen van hun nieuwe samenleving. Je hebt een half uur per dag gratis toegang tot live stream 1 & 3. Bij een betaald paspoort, premium heb je toegang tot livestream 1. Heb jij al een premium (betaald) paspoort? Dan hoef je niets te doen. Deze wordt automatisch meegenomen naar Utopia 2. Uiteraard zal Utopiatvshow.nl ook nieuws blijven omschrijven rondom Utopia 2.

Kun je niet wachten tot de start van het nieuwe programma? Bekijk hier alvast wat beelden van het nieuwe terrein.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *