De tweeling en Ivan hebben zich flink vergist in Rienk

De tweeling en Ivan hebben zich flink vergist in Rienk

Rienk en de tweeling hebben een lang gesprek gehad en het is nu weer enigsinds goed tussen hen. Ze hebben niet dezelfde mening maar kunnen zich beiden beter inleven in elkaar, Rienk staat op en verlaat de schommelbank. Je kunt met Rienk lullen maar hij ziet toch alleen maar zijn eigen ding zucht Demi. Fay vraagt wat Ivan van het gesprek met Rienk vond. Ik weet een ding. Dat ik er volledig naast heb gezeten met zijn idealisme en hoe erg hij Utopia in zijn hart heeft. Hoe hij de dingen ziet en hoe intelligent hij is. Ik zat er volledig naast schudt Ivan verder zijn hoofd. Het drietal is het met elkaar eens dat Rienk totaal in zijn eigen wereldje leeft en geen realiteitszin meer heeft. Zijn idealisme of denkwijze klopt niet met de dingen die hij zegt, dus ik kan hem niet meer serieus nemen eindigt Fay. Niet lang daarna kregen de bewoners zwarte envelop met daarin de uitleg over de finale van Utopia. Hier lees je er meer over terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Corry Weijermans at 15:19

    Bij Fay en Demi ligt alles altijd bij de ander zoals gewoonlijk bij die twee!!
    Ze hebben nooit iets verkeerds gedaan, en hebben altijd gelijk met wat ze zeggen.
    Hun mogen tegen anderen wel alles roepen en schreeuwen en zeggen, maar als het bij hun gebeurd dan is het hek van de dam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *